Gegevensverstrekking bij het gebruik van oplossingen voor Detection and Response

Op computers waarop Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd, worden gegevens voorbereid voor automatische verzending naar Detectie en respons van Kaspersky Endpoint en Kaspersky-sandbox server is opgeslagen. Bestanden worden in eenvoudige, niet-versleutelde vorm op computers opgeslagen.

De specifieke gegevensset is afhankelijk van de oplossing waarin Kaspersky Endpoint Security wordt gebruikt.

In deze sectie

Kaspersky Endpoint Detection and Response

Kaspersky Sandbox